Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Mediterrània i el Restaurant Solric posen en marxa un sopar-col•loqui mensual amb convidats de renom
T.E.
25/01/2019

Mare Terra Fundació Mediterrània i el Restaurant Solric han arribat a un acord per impulsar una iniciativa conjunta sota el títol ‘Els àpats de Mediterrània al Solric’. Un cop al mes es durà a terme un sopar-col•loqui al restaurant tarragoní que comptarà amb convidats de renom que faran una breu xerrada sobre un tema concret. Acte seguit, els assistents podran formular preguntes al ponent, donar la seva opinió sobre la qüestió tractada i participar en el debat.

El primer àpat de Mediterrània al Solric se celebrarà el 31 de gener a les 21 hores i els convidats seran el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Rubén Viñuales, i el portaveu de grup municipal del PDeCAT, Dídac Nadal, que parlaran sobre el futur de la ciutat a mig i llarg termini. L’acte porta per títol ‘El futur de Tarragona vist des d’uns ulls joves’ perquè ambdós polítics tenen en comú que són dos dels portaveus de menys edat del consistori tarragoní.

El president de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, i el copropietari del Solric, Francesc Ferreres, han explicat durant la presentació pública de la iniciativa que l’objectiu és obrir un nou espai de debat a la ciutat i que tothom pugui dir la seva.

Juárez ha assegurat que tots els convidats “seran persones destacades i amb coses interessants a dir sobre el nostre municipi. Al cap i a la fi el que volem és que dels debats sorgeixin bones idees per millorar Tarragona”. Juárez també ha explicat que “aquest és un repte important i ens agrada molt poder dur-ho a terme amb uns socis de categoria com és el Solric. Mediterrània segueix així treballant per la ciutat i, com sempre, ho fem des de diverses vessants: la mediambiental, la social i la cultural”.


Les persones que vulguin assistir al primer sopar-col•loqui poden fer-ho enviant un correu electrònic a solric@restaurantsolric.com o trucant al telèfon 977 232 032. Es poden fer reserves fins al 30 de gener.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies