Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Vila-seca enceta la Festa Major de Sant Antoni el proper 16 de gener amb el pregó dels vila-secans Yolanda López i Andreu Faro
Les curses de cavalls, una altra activitat clau a la Festa Major d'Hivern.
T.E.
14/01/2019

El proper dimecres 16 de gener comença la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca. El pregó serà el primer acte de la Festa Major d'Hivern del municipi, en commemoració del patró de la vila, Sant Antoni. El pregó d'enguany, que tindrà lloc el dimecres 16 de gener a les 20.15 h a l'Auditori Josep Carreras, anirà a càrrec de la periodista de TV3 Yolanda López, i el professor de l’INS Vila-seca i humorista gràfic del Diari de Tarragona, Andreu Faro.

El dijous 17 de gener, dia de Sant Antoni Abat, hi haurà la Cercavila cap a la Canonada Matinera a les 5.30 h, amb la Xaranga Los Mataos de Burriana. La Canonada començarà a les 6 del matí a la plaça de l'Església. A continuació, tindrà lloc un esmorzar popular a l'Era de la Cooperativa Agrícola a les 8 del matí i a les 12.00 h hi haurà la Missa Major. Els Tres Tombs també s'iniciaran a les 12 des de l'avinguda de la Generalitat, els quals faran un recorregut entre els carrers de la Riera, les avingudes de Ramon d'Olzina, de Francesc Macià i el carrer de la Font, per ser beneïts finalment a la plaça de l'Església. El mateix dia a les 6 de la tarda, tindrà lloc la Tarda de Disc, amb animació i coreografies per petits i grans.

El divendres 18 de gener a l’Auditori Josep Carreras tindrà lloc un concert de piano a càrrec del prestigiós Enrique Bagaria i, cap a les 23.30 h, Chimo Bayo protagonitzarà la Festa Remember al Circ dels Somnis, que s’allargarà fins a les 4 de la matinada.

Dissabte 19 de gener arrencarà amb el Torneig Social de Petanca a les pistes de petanca del Parc de l'Estació i a les 10 hi haurà l'esperada Cursa de Pallassos i Pallasses "Joan Busquets" des de la plaça de Voltes. Per la seva banda, els Xiquets de Vila-seca faran la seva actuació castellera a les 12.30 h a la plaça de l’Església. A la tarda, a les 17.30 h, es lliuraran els premis del VI Concurs de Fotografia Albert Iturria, a la Sala Polivalent de la Casa Consistorial.

El diumenge 27 de gener es donarà per finalitzada la Festa Major de Sant Antoni, amb el Joc de Descoberta en Família "El porquet de Sant Antoni es vesteix de festa", a partir de les 10 a la plaça de l'Església i la tradicional Trobada Gegantera que enguany compleix 37 edicions, a partir de les 9 del matí.

Per consultar tots els actes, podeu consultar la pàgina web de l'Ajuntament de Vila-seca.Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies