Tarragona Empresarial al Twitter 18/06/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Fortuny programa una tercera funció de “Maremar” de Dagoll Dagom
T.E.
07/01/2019

El teatre Fortuny ha anunciat una tercera funció de l’espectacle “Maremar” de Dagoll Dagom atès que s’han exhaurit les entrades de les representacions programades. D’aquesta manera, la reconeguda companyia serà a Reus el dissabte dia 16 de març, a les 18:00 h i a les 21:00 h, i a partir d’aquest dilluns també lendemà diumenge dia 17 de març, a les 18:00 h.

Les entrades estan a la venda a 35€, 25€ i 15€ en funció de la situació i es poden adquirir o a la taquilla del teatre (de dilluns a divendres, d’11:00 h a 13:00h i de 18:00 h a 20:00 h) o bé a través de la web www.teatrefortuny.cat.

Dagoll Dagom presenta “Maremar”, un nou espectacle musical, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, i basat en “Pèricles, el príncep de Tir”, de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

“Maremar és la història d’un pare, una mare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar.

El Trencanous
El teatre Fortuny enceta aquesta setmana la nova temporada de programació prevista per a aquest primer semestre de l’any 2019 amb el Ballet Imperial Rus “El Trencanous”, de Txaikovski. Aquest és un dels ballets més representats al voltant de les festes nadalenques. La fantasia dels protagonistes, Clara i el Trencanous, endinsen al públic en un conte fantàstic ple d’aventures i de personatges fabulosos amb les seves danses. La representació és a les 21:00 h i les entrades es poden adquirir a 30€, 27€ i 22€.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies