Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Capricho Andaluz, de Borges International Group, obté el certificat ECOSENSE per la fabricació de terrines amb plàstic reciclats
T.E.
26/11/2018

Capricho Andaluz, empresa de Borges International Group, ha estat certificada amb el distintiu ECOSENSE per la incorporació de plàstics reciclats en la fabricació de les seves terrines monodosi. El certificat ECOSENSE és la iniciativa de la 'Fundació Plastic Sense' per consolidar un model d'economia circular en els envasos de plàstics multicapa.

També permet divulgar la tasca d'aquelles empreses, com Capricho Andaluz, que introdueixen en els seus processos productius plàstics multicapa reciclats com a matèria primera de segona generació garantint que els envasos monodosi són 100% reciclables i, al seu torn, es tornen a reintroduir al circuit productiu per a la fabricació de nous envasos.

Gràcies a l'obtenció d'aquest certificat Capricho Andaluz es converteix en la primera empresa envasadora d'oli en obtenir el certificat ECOSENSE al complir els requisits del procediment d'Envasadors PS-RPM-ENV en relació a la utilització de material fet amb plàstic reciclat provinent de polímers multicapa en els seus processos productius.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies