Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Vermuts Miró llançarà una sangria ‘premium’ l’any vinent
T.E.
23/11/2018

Vermuts Miró treballa en el desenvolupament de nous productes. L’any 2019 portarà novetats. I és que, segons va anunciar el director general de Vermuts Miró, Carles Prats, a la revista ‘Tarragona Empresarial en l’edició d’aquest novembre, l’empresa familiar treurà al mercat “una sangria ‘premium’ amb 14% de graduació. Es farà amb vermut i vi de molta qualitat. Sortirà al mercat com a marca Miró. La llançarem a principis d’any. I a més la produirem amb un vi del territori”. Representa una aposta innovadora, segons va fer palès a l’entrevista i va afegir que “pel 2019, creiem que podrem presentar sis o set referències noves”.

Amb tot, l’aparició de la sangria ‘premium’ suposarà també una aposta local amb els proveïdors, una línia estratègica que Prats vol fer créixer. “Volem apostar pel territori. Amb Unió (Unió Corporació Alimentària) hem arribat a un acord: la gran part de la compra de vi per fer vermut a partir d’ara la farem al territori, en concret 600.000 litres”, va explicar el director general de Vermuts Miró.

Cal recordar que sota la marca Miró hi ha “entre 12 i 15 referències base”, que es reparteixen “vermut, mistela, vi de missa, vi per cuinar, moscatell”. Quant a les referències pròpies, n’hi ha cinc a hores d’ara i pel que fa a la producció, “el vermut concentra el 95%”. “El volum en global se situa en 4 milions de litres anuals. Amb una facturació de 7 milions d’euros a l’any, i exportem a 8 països”, va concloure Prats.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies