Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Presentació de la nova Temporada de Calçots a Restaurant Sol Ric
T.E.
16/11/2018

El Restaurant Sol Ric ha presentat l’inici de la temporada de calçots, així com la nova etapa oberta fa cinc mesos a l'històric establiment amb una sèrie de millores en les instal·lacions, serveis i oferta gastronòmica i d'oci.

El propietari de Restaurant Sol Ric, Francesc Ferreres, ha destacat les bones previsions de cara a la nova temporada de calçotades, que està previst que s'allargui fins a l'abril, així com de cara a les celebracions nadalenques. "Fins ara hem tingut una experiència molt exitosa amb les novetats incorporades des d’aquest estiu, i esperem que aquest Nadal el Restaurant Sol Ric quedi petit, ja que estem tenint moltes reserves”, ha explicat Ferreres. L’establiment espera uns 4.000 comensals durant aquest mes de desembre, en què també es posaran en marxa novetats com els esmorzars de forquilla.

Ferreres ha subratllat també “la il·lusió i imaginació” amb què s’ha afrontat aquesta nova etapa, que continua basada en un equip de cuina entregat liderat pel xef Joan i el seu equip, especialitzat en cuina mediterrània de qualitat, amb productes de proximitat.

Calçotades: del camp a la taula
L’aposta per la Temporada de Calçots a Restaurant Sol Ric s’ha fet amb la qualitat i el respecte als productes de la terra com a lema inspirador. Per això, l’establiment ha comprat la collita completa d’una finca a de La Selva del Camp (Baix Camp) amb un total de 6 hectàrees. Des del mes de novembre i fins a l’abril, està previst que aquests terrenys ens proporcionin un total de 80.000 calçots de primera qualitat que oferirem als nostres clients.
El menú calçotada que estarà disponible per als clients del Restaurant Sol Ric els caps de setmana, prèvia reserva, i oferirà la tradicional combinació de calços i carn a la brasa per un preu de 35 euros, postres i beguda inclosos.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies