Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El món del vi protagonitza les activitats del setembre de la Biblioteca de Cambrils
T.E.
18/09/2018

La Biblioteca Pública Municipal de Cambrils realitzarà una sèrie d’activitats relacionades amb la literatura i el vi, dins del cicle Biblioteques amb DO. El projecte iniciat al 2013 i impulsat pel Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya dedica cada mes a una Denominació d’Origen i la protagonista del setembre és la DO Tarragona.

Divendres 21 de setembre, a les 19 hores, es realitzarà un tast de vins a càrrec de l’enòloga Pepa Menchón. Per a participar-hi, caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca. L’activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de Cambrils compta amb la col·laboració de l’Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils i la DO Tarragona.

Dilluns 24 de setembre, a les 19 hores, hi haurà una trobada extraordinària del Club de Lectura Adult per comentar el llibre llegit durant l’estiu, La força d’un destí, de Martí Gironell, sobre la vida de Jean Leon.

Divendres 28 de setembre, a les 19 hores, s’ha programat la sessió “El viatge del vi, que consistirà en una narració de contes per adults, inclusius i adaptats, també, per a persones amb plurisdiscapacitat a càrrec d’Elisabeth Ulibarri.

Dimarts 2 d’octubre, Marta Aranyó oferirà un Taller de pintura amb vi, a les 18 hores per a infants i a les 19.30 hores per a adults. Per a participar als tallers, caldrà inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Podeu consultar més informació del projecte Biblioteques amb DO a: http://www.cambrils.cat/biblioteca/la-biblioteca/projectes-en-curs/biblioteques-amb-do

D’altra banda, també s’obren les inscripcions de les activitats que començaran a l’octubre: els clubs de lectura (fàcil, infantil, juvenil, adult i llegir el teatre) i el taller de lectura en veu alta Llegim+. El web de la biblioteca www.cambrils.cat/biblioteca conté tota la informació detallada.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies