Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Banda Simfònica de la Diputació actua aquest cap de setmana a l'Hospitalet de l'Infant i a Sant Carles de la Ràpita
T.E.
03/09/2018

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona realitza des d'aquest diumenge i durant tota aquest setmana la seva estada anual a Sant Carles de la Ràpita. Unes jornades de convivència i treball que culminaran amb dues actuacions aquest cap de setmana. Divendres 7 de setembre l'agrupació actuarà a l'Auditori Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant a les 19.00 hores i dissabte 8 de setembre ho farà a l'Auditori Sixto Mir de Sant Carles de la Ràpita, també a les 19 hores. L'entrada als concerts és lliure.

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic que agrupa els millors alumnes de grau professional dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa. Cada estiu, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell dels alumnes. Enguany, la Banda Simfònica està formada per uns 80 alumnes que comparteixen des de diumenge i fins al proper divendres assajos i hores de treball a l'alberg de Sant Carles de la Ràpita. A més de promocionar la formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador.

En aquesta ocasió, la Banda Simfònica comptarà amb el director de Sòria Carlos Garcés Fuentelsaz amb el següent programa:

1a part
Las Arenas (pasdoble)
Manuel Morales Martínez


Leonardo Dreams
Saül Gómez Soler

2a part
The Lord of the Rings, Simfonia n.1
Johan de Meij

I. Gandalf
II. Lothlórien
III. Gollum
IV. Viatge a la foscor
V. Hobbits
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies