Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El pilot Àlex Ruiz completa amb èxit el seu viatge de Mallorca a Tarragona en para-trike
T.E.
10/07/2018

Després de presentar un projecte fins ara mai realitzat, el pilot tarragoní Àlex Ruiz va completar aquest dissabte amb èxit el projecte ‘Repte Para-trike Mediterrani’. La iniciativa, presentada el passat mes de maig al Golf Costa Daurada, consistia a creuar la Mediterrània (un recorregut de 200 kilòmetres) des de la ciutat mallorquina de Sóller fins a la costa de Tarragona (Golf Costa Daurada) amb un para-trike, una aeronau formada per un petit motor d’hèlix, un parapent i un tricicle.

“Vam sortir a les 6.15 hores del matí de Sóller (arribada al Golf Costa Daurada a les 11 hores) i en el primer tram vam gaudir de molt bon temps i sol. A 20 milles, però, vam trobar uns núvols força espessos. Vaig haver de disminuir l’alçada perquè em perdia entre aquests i no tenia cap tipus d’orientació visual, a banda del GPS i altres aparells. A l’últim tram del trajecte, vam tenir vent fort del sud i vam arribar als 70 kilòmetres per hora aproximadament”, ha detallat el pilot sobre l’experiència. Pel que fa a anècdotes, Àlex Ruiz ha esmentat que va poder veure “un parell de catxalots i també vaig patir força amb l’arribada del combustible. Vaig haver de deslligar-me per comprovar el tub de la benzina”.

“Estic molt agraït amb el Golf Costa Daurada, des d’on han col·laborat des del principi. Gràcies a ells he pogut realitzar aquest somni que recordem, no s’havia fet fins ara. Ni un espanyol ni un estranger havien complert aquesta prova, que no és un rècord de distància, ni de bon tros, però sí un repte complex d’assolir. Hem invertit prop de 8 mesos per dur-lo a terme”, ha recordat el tarragoní.

El projecte encapçalat per Ruiz també va incloure una embarcació de suport amb David Sanz Martí (patró), Silvia García López (mariner), Joan Carles Castellví González (logístic i rescatador) i Toni Arqué (logístic a Mallorca).

Àlex Ruiz té un ampli coneixement dins el món del vol amb ultralleugers. Fins i tot, ha participat a diversos rescats internacionals al costat de Protecció Civil.

Pel que fa al patrocini i col·laboradors, el projecte ha rebut el suport de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar principalment. Altres patrocinadors són: Aena; Tarragona Ràdio; Bon son Descans; Efectos Navales Ortiz S.A.; Volager, Escola de Paramotor; l’Ajuntament de Tarragona; i els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies