Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tot preparat al Golf Costa Daurada per acollir les proves de golf dels XVIII Jocs Mediterranis
T.E.
15/06/2018

El Golf Costa Daurada serà la seu dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 en la pràctica del golf. Els dies de competició seran del 25 al 28 de juny i la entrada serà lliure per tots aquells interessats en veure les proves. Fins i tot, per als més curiosos, s’hi podrà accedir lliurement a la zona d’entrenament abans que comencin.

La competició es qualificarà en dues modalitats, per equip i individual. Cada país presentarà tres jugadors per disciplina, tant d’àmbit masculí com femení. En cada jornada es podrà disputar tant el títol de país com l’individual. Val a dir que es tractaran en la seva majoria de jugadors professionals, tret que històricament era diferent, ja que sempre havien estat amateurs. Des de Golf Costa Daurada s’espera que vinguin participants d’allò més importants vinguts d’Itàlia, França i, fins i tot, de Portugal.

Pel que fa a les instal·lacions les 40 hectàrees de camp han estat preparades especialment per a l’ocasió des de ja fa mesos i la zona de pràctiques ha estat remodelada. A més, dels 18 forats del ‘green’, cinc són nous. Tant els jugadors com els assistents gaudiran d’un entorn natural amb zones que compleixen totes les expectatives.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies