Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El pilot Àlex Ruiz presenta el seu projecte per creuar la mediterrània amb para-trike
T.E.
01/06/2018

Aquest dijous 31 de maig de 2018, s’ha presentat al Golf Costa Daurada el projecte ‘Repte Para-trike Mediterrani’, encapçalat pel tarragoní Àlex Ruiz i el seu equip, que inclou una embarcació de suport amb David Sanz Martí (patró), Silvia García López (mariner), Joan Carles Castellví González (logístic i rescatador) i Toni Arqué (logístic a Mallorca).

La missió consistirà a creuar la mediterrània des de la ciutat mallorquina de Sóller fins a la costa de Tarragona (Club de Golf Costa Daurada) amb un para-trike, una aventura que no s’havia projectat ni aconseguit amb anterioritat. Aquest mitjà de transport es tracta d’una aeronau formada per un petit motor d’hèlix, un parapent i un tricicle. De fet, és una evolució del parapent (d’aquí sorgeix el mot ‘para’ i ‘trike’, de la paraula ‘tricicle’ en anglès) i neix de la necessitat de poder practicar aquesta activitat a zones sense gaire alçada.

El repte es completarà dissabte 9 de juny a partir de les 13 hores, tot depenent de la climatologia. El recorregut té una distància de 200,1 kilòmetres i la durada aproximada és d’entre 4 i 7 hores, si el vent ho permet. L’aterratge es farà a les instal·lacions del Club de Golf Costa Daurada. En aquest espai, el pilot Àlex Ruiz es podrà retrobar amb familiars, amics i els col·laboradors de la iniciativa per tal de compartir la seva experiència.

“La seguretat és un dels punts més importants d’aquesta aventura, portarem equips aquàtics de salvament. El que pot estressar més a l’hora de fer la travessia són els llargs recorreguts per sobre el mar”, ha dit Àlex Ruiz sobre la seva gran aventura. El pilot esmenta que “un dels factors que més ens preocupa és la climatologia tèrmica”.

Àlex Ruiz té un ampli coneixement dins el món del vol amb ultralleugers. Fins i tot, ha participat a diversos rescats internacionals al costat de Protecció Civil. Pel que fa al patrocini i col·laboradors, el projecte està recolzat principalment per la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar. Altres patrocinadors són: Aena; Tarragona Ràdio; Bon son Descans; Efectos Navales Ortiz S.A.; Volager, Escola de Paramotor; l’Ajuntament de Tarragona; i els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies