Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Festival de Mùsica de Santes Creus oferirà tres concerts solidaris
T.E.
23/05/2018

Santes Creus rebrà durant aquest mes de juliol i després de l’exitosa edició de l’any passat, que arrancava després de molts anys de silenci, una nova edició del Festival de Música que durant tants anys va il•luminar les nits d’estiu a Santes Creus. Aquell cicle de concerts que varen engegar allà als anys 70 Mn. Clemente i altres persones entusiastes, tornarà a sonar enguany amb força de la mà de Fundació Música Solidària, amb la col•laboració de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona.
En aquesta segona edició, el Festival constarà de 3 concerts: els dies 7, 14 i 21 de juliol a les 21.30h. Tots es celebraran en els antics dormitoris dels monjos, tal com ja era tradicional, que a part de la magnificència de la sala, te una extraordinària sonoritat i és un espai òptim per a fer-hi concerts.
Seguint el nostre ideari des de la represa de l’any passat, el Festival vol ser quelcom més que una excel•lent proposta musical. El nou Festival de Música de Santes creus reneix amb la voluntat de dedicar cada concert a finalitats i entitats fortament arrelades a les nostres comarques tarragonines. Per això el títol del Festival és “Música, Solidaritat i compromís amb les persones i el territori”. Enguany la entitat beneficiària és la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, que celebren aquest 2018 el seu 25è aniversari.
L’objectiu, doncs, és doble: d’una part, oferir uns concerts de música clàssica en un espai tant privilegiat i inigualable com és el Reial Monestir de Santes Creus. De l’altra, la captació d’ingressos per la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i terres de l’Ebre, que realitza, entre d’altres, una tasca d’orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies.
Des de Fundació Música Solidària pretenem que els nostres concerts facin arribar la música a llocs i persones on no arriba habitualment i que, alhora, siguin un altaveu obert als ciutadans, convidant a cada concert a entitats que treballen pel bé i la dignitat de les persones.
El Festival té una clara voluntat d’implicar el territori, i demanem la participació de les institucions locals, comarcals i de les entitats, empreses i persones que vulguin sumar-s’hi. En aquest sentit, en l’edició d’enguany, i gràcies a un conveni amb la regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, podem oferir, inclòs amb el tiquet d’entrada al concert, una visita guiada a la torre de l’església de Sant Joan a Valls i un tast de vins de la D.O. Tarragona. Tant pel tast com per la visita cal concertar hora amb l’Oficina de Turisme de Valls, al telèfon 977 612 530, o per correu electrònic a turisme@valls.cat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies