Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Sis concerts per la sisena edició del Bouquet Festival
T.E.
16/05/2018

El Bouquet Festival, -creat l’any 2013 per la pianista tarragonina María Parra a partir d’un segell diferencial que barreja curosament música, patrimoni i gastronomia amb vermut-, arriba a la sisena edició amb l’orgull de formar part de l’Agenda Cultural dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

El festival "ha anat creixent amb un punt d'ambició creativa perquè es parli d'ell a tot Espanya, sempre amb una intenció molt especial per consolidar una plataforma digna a la que vam mostrar el talent dels artistes de casa, un patrimoni espectacular al qual unim el concurs internacional de focs artificials, i la qualitat dels productes de la nostra terra", ha subratllat María Parra aquest matí durant la presentació del programa, que enguany per primer cop surt de la Part Alta de la ciutat i inclou dos concerts al Teatret del Serrallo.

"El Teatret encaixa perfectament amb la filosofia de concerts de petit format del festival, i per al Port és important incorporar aquest espai a la vida cultural i posar-lo a disposició de la ciutat, ja que aquest era l'objectiu de la seva remodelació", ha explicat Marta Virgili, cap de Relacions Institucionals del Port de Tarragona. "El maridatge que ofereix aquest festival, absolutament original i ja convertit en un clàssic de l'estiu entre Sant Joan i Sant Magí, és espectacular; amb paciència i perseverança podem anar donant-li potència creixent ", ha vaticinat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Després de sis anys, el festival ha esdevingut un imprescindible dins l’agenda cultural de l’estiu tarragoní, enguany amb sis concerts entre el 15 de juny fins al 10 d’agost en tres espais emblemàtics de la ciutat: la Casa Canals –en coincidència amb el Concurs Internacional de Focs Artificials-, el Teatret del Serrallo i el claustre del Seminari. En aquesta edició tan especial, el Bouquet Festival estrena nou espai el dia 15 de juny al Teatret del Serrallo amb l’ànim de reforçar l’esperit del Port de Tarragona d’intensificar la relació amb la ciutat mitjançant també la cultura.

La proposta musical, amb concerts de petit format i aforament reduït, inclou varietat d’estils (tangos i ball, jazz, clàssic, flamenc...) i formacions de prestigi contrastat com Trio Montsant, 22 Strings Quartet, Alquímia Flamenc, Isabel Villanueva & Maria Parra, Xavier Pié & Macc i Agartha Flamenco Mediterráneo. Els concerts consten d’una primera part de música i en acabar ofereixen una part gastronòmica i també lligada al ‘ritual’ de relació amistosa de fer un vermut.

Com ja és tradició al festival, els dies 6 i 7 de juliol, es podrà gaudir del “Concurs Internacional de Focs Artificials” de Tarragona des del terrat de Casa Canals, un cop finalitzat el concert i abans de la part de tast i vermut. El preu és de 20€ per adults i 10€ per a infants entre 6 i 12 anys, preus que són possibles gràcies al suport de l’Ajuntament de Tarragona i al patrocini de Repsol, Port de Tarragona, Vermuts Miró, Joieria Rabat i l’empresa Oliveta’s en la part gastronòmica.

Aquest any també s'ha arribat a un acord amb l'agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat per a la promoció de la fórmula del Bouquet Festival entre el turisme nacional i estranger. Les entrades, -que inclouen concert, tast i vermut-, ja estan disponibles a la web www.tarracoticket.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies