Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Barcelona Charter amplia la seva oferta de lloguer d'embarcacions a Cambrils
T.E.
14/05/2018

L'empresa Barcelona Charter, especialista en lloguer d'embarcacions, presenta diverses novetats per a aquesta temporada a la seva base de Cambrils. D'una banda, amplia la flota de vaixells incorporant un veler Beneteau Oceanis 35.1 i renova tota la flota de motors Beneteau Flyer amb embarcacions noves d'aquest últim any. D'aquesta manera, Barcelona Charter passa a tenir una oferta de vaixells per llogar a la Costa Daurada composta per nou motors i un veler, tots ells marca Beneteau i de no més d'un any d'antiguitat.

D'altra banda, la base de Barcelona Charter al Club Nàutic Cambrils s'obre al públic sense titulació de navegació amb una àmplia oferta d'activitats i la possibilitat de llogar vaixell amb patró professional. Les experiències per gaudir del mar que ofereix Barcelona Charter van des de sortides en veler i en motora amb joguines aquàtiques, fins a experiències al capvespre per veure la posta de sol des del mar o activitats de pesca.

Barcelona Charter porta 5 anys oferint servei de lloguer nàutic al Club Nàutic Cambrils i també és present al Port Olímpic de Barcelona i al Club Nàutic L’Estartit, cobrint així tota la costa catalana. Aquest any, a més de l'obertura d'aquesta última base a la Costa Brava, ofereix també la possibilitat de llogar una motora Beneteau Flyer des del port Sant Carles Marina, a Sant Carles de la Ràpita, i el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies