Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La 28a Bicletada Popular, cita per a l’esport en familia i la mobilitat sostenible
T.E.
25/04/2018

La Bicicletada Popular i l’Exhibició Aèria oferiran els dies 12 i 13 de maig un complet cap de setmana a Tarragona que combinarà l’esport familiar amb les espectaculars acrobàcies de tres grups d’avions.
S’espera que prop de 4.000 persones participin el diumenge 13 de maig a la 28a Bicicletada Popular de Tarragona, una gran cita esportiva i ciutadana que, un any més, tornarà a comptar amb dos circuits: el principal de 17 km i l’infantil de 2,4 km. El casc serà obligatori per participar a la Bicicletada i es recomana als participants que revisin el material uns dies abans de la sortida.

Tots dos circuits tenen la sortida i l’arribada a l’avinguda Vidal i Barraquer, davant de la Tabacalera.
En arribar a la línia de meta, s’oferirà a tots els participants una bossa d’avituallament que inclou samarreta tècnica personalitzada amb motius de la Bicicletada, així com diversos aliments. Així mateix, s’oferirà a tots els participants una barra d’avituallament líquid amb refrescos i també se celebrarà un gran sorteig amb articles facilitats pels patrocinadors i/o col·laboradors de la Bicicletada.

La consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, ha destacat que la Bicicletada és una “magnífica jornada social, no competitiva i familiar, ideal per incentivar la pràctica de l’activitat física i promoure la mobilitat sostenible”. Vedrina ha recordat que les obres de construcció del carril bici que enllaçarà les platges del Miracle i l’Arrabassada contribuiran en pocs mesos a facilitar la utilització d’aquest mitjà de transport a la ciutat.

La 6a edició de l’Exhibició Aèria, possible gràcies a la participació de Repsol en l’organització de la Bicicletada, permetrà novament que milers d’espectadors gaudeixin el dissabte 12 de maig de les acrobàcies de diferents avions des del Balcó del Mediterrani i la façana litoral del a ciutat. A més, l’acte arriba enguany amb dues novetats destacades. En primer lloc, l’horari, ja que l’exhibició tindrà lloc a les 18 h de la tarda, enlloc del matí, en un canvi que ha d’augmentar la comoditat del públic i potenciar l’espectacularitat de l’acte. D’altra banda, a les tradicionals i aclamades acrobàcies de l’equip Bravo 3 s’hi afegiran els membres de la Patrulla Acrobàtica Jacob 52 i del pilot català Àlex Balcells. Tres exhibicions de primeríssim nivell, per tant, que augmentaran el nivell i l’interès de la jornada.

La 28a Bicicletada i la 6a Exhibició Aèria són possibles gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports, l’Ajuntament de Tarragona i el Club Ciclista Campo Claro i el patrocini de Repsol, BASF i Carrefour.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies