Tarragona Empresarial al Twitter 19/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El ‘Camella IV’, guanyador del 2ª Selective Barracuda Tour Costa Daurada
T.E.
24/04/2018

Aquest cap de setmana, el Club Nàutic Cambrils ha acollit el 2º Selective Barracuda Tour Costa Daurada, el concurs de pesca organitzat per Hermanos Guasch que classifica per a la Gran Final del Barracuda Tour.

El Camella IV, de Ramon Duran, va obtenir el Primer Premi, amb 133 peces i 22,950 kg. Seguit per l'embarcació guanyadora del 1r Selective, Luz de Juan III, de Daniel Illa (amb 3 peces, 14,650 kg) i en tercer lloc Parany IV, de Fernando García (amb 86 peces, i 13,500 kg).

El concurs de pesca ha estat organitzat per Hermanos Guasch amb la col·laboració de Club Nàutic Cambrils, Suzuki Marine, Freedom Sea i Garrote Pesca, entre d’altres, ha comptat amb 25 embarcacions inscrites en aquesta segona edició, que ha comptabilitzat un total de 523 captures, amb 110,7kg, que van ser donades íntegrament al Banc d'Aliments.

A les 8h del passat dissabte 21 d'abril, es donava la sortida a una assolellada jornada de 5 hores que culminava amb el pesatge, a partir de les 13h, hora límit en la qual les embarcacions anaven arribant a port i gaudien d'un aperitiu.

Entre els altres participants es van regalar i van sortejar alguns obsequis proporcionats per les empreses col·laboradores, com sondes Lowrance de Statemarine, Radio VHF i altaveus Bluetooth de Sportnav, neveres i canyes Yuki i Daiwa, entre altres materials apreciats pels afeccionats a la pesca i la navegació.

Una jornada molt gaudida que va comptar amb l'actuació final del monologuista Paco Collado, conegut com el Aberroncho.
Dos participants de l'embarcació guanyadora, al costat d'un membre de Jamty (que va optar a la tercera plaça per sorteig), representaran a la Costa Daurada a la Gran Final del Barracuda Tour, la competició internacional de pesca de llobarro que se celebrarà el proper mes de maig al Port du Crouesty, França, patrocinats pel Concessionari Oficial Beneteau Hermanos Guasch.

La Gran Final acull a uns 70 equips amb l’objectiu de capturar, mesurar i deixar anar el major nombre de llobarros, a bord de les embarcacions Barracuda, una gamma de passeig amb cabina, de les favorites per als afeccionats a la pesca d'embarcació. Es celebrarà del 30 de maig al 2 de juny.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies