Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


'Ranxets, la cuina de Torredembarra' arrenca amb la degustació d’un miler de tapes
T.E.
20/03/2018

La campanya anual dels Ranxets ha començat aquest diumenge amb una bona participació de públic. En total, ahir es van vendre un total de 997 tapes ranxets (tapa + beguda 3 €), una seixantena de persones van seguir en directe el showcooking i es van dur a terme tres torns del taller de cuina infantil, a càrrec d’Andrea Molné amb la participació de 30 infants.

També hi va haver actuació de música itinerant amb el grup Xalecos Street Band i inflable per als més petits. L’organització va anar a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats.

Aquesta activitat ha estat el tret de sortida de la segona edició de la campanya en què hi prenen part un total de tretze restaurants: Blau Marí, Cal Coco, Cal Silver, Can Gla, Can Lluís, El Capitán, El Marítim, El Vaixell, Hostal Coca, La Cuina d’en Basili, Las Palmeras, Òxid i Roda.

Aquests establiments es troben degudament identificats amb els distintius de la campanya i durant tot l’any inclouen plats de ranxets en les seves cartes.

En aquests moments, s’està acabant d’elaborar nou material promocional per incloure més informació sobre els productes que ofereixen, un material que estarà disponible a finals del proper mes d’abril.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies