Tarragona Empresarial al Twitter 20/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El campionat provincial absolut de tennis portarà el nom d'Albert Muntanyès
T.E.
15/03/2018

El campionat provincial absolut de tennis portarà el nom d'Albert Muntanyès a partir d'aquest 2018. La Federació Catalana de Tennis a Tarragona rendirà així un merescut homenatge al jugador rapitenc, considerat com el millor jugador provincial de la història –durant 13 campanyes entre els 100 millors del món- i que es va retirar la passada temporada durant la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Compte de Godó.

El delegat provincial a Tarragona de la Federació Catalana de Tennis, Lluís Yebra, ha manifestat aquest canvi que serà oficial el pròxim 21 d’abril en la XXXIII Gal·la del tennis tarragoní.

El dirigent -que acaba d'iniciar- ha explicat alguns dels projectes que té en marxa i posarà en funcionament la pròpia Federació Catalana de Tennis al territori, centrats sobretot en el tennis de base i el de promoció «El tennis ha de servir per educar més que per competir», ha explicat en una trobada amb representants dels mitjans de comunicació del territori.

Llebra ha detallat també que un dels formats pels quals aposta clarament la Federació Catalana és el Super Tennis, pels més petits que s'inicien en l'esport de la raqueta, en concret per a les categories sub6 i sub8. El projecte va començar el passat 3 de març en el Reus Deportiu i finalitzarà el 26 de maig en el Club Tennis Valls, amb un total de vuit proves incloses dins del calendari.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies