Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Candanchú i Jaca descobreixen el Vermut de Reus
T.E.
05/03/2018

Les pistes d’esquí de Candanchú, situades al Pirineu aragonès, i el Centre Comercial de Jaca han sigut aquest cap de setmana el següent escenari de les accions de promoció de la ciutat de Reus amb l’objectiu de captar visitants de Navarra, Aragó i Sud de França, després de les accions realitzades recentment a Andorra. L’Agència de Promoció de Ciutat ha engegat el passat mes de febrer les accions promocionals de la “Ruta el Vermut de Reus&rdquo ; i del paquet “Visit Reus”, amb l'objectiu de consolidar la marca “Vermut de Reus” i donar a conèixer l’oferta turística i cultural de la ciutat.
Tal i com va passar en el cas de la primera acció de les previstes aquest 2018, el Vermut de Reus es trasllada novament a un resort d’esquí, aquest cop al Pirineu aragonès, a les pistes de Candanchú, on aquest dissabte 3 de març té una presència destacada a un espai d’oci i descans dels esquiadors, en què s'ofereix material promocional de la ciutat (guia turística, Visit Reus, Gaudí Centre, Ruta del Vermut i marxandatge de la ciutat). A més, aquest espai situat en plenes pistes disposa d'un punt de degustació dels vuit vemuts integrats sota la marca "Vermut de Reus" (Miró, Yzaguirre, DeMuller, Cori, Rofes, Olave, Or del Camp i Fot-li).

Durant la tarda de dissabte l’acció promocional es va realizar al Centre Comercial de Jaca, on Reus va tenir una presència destacada a la galeria principal ubicada a l’entrada del centre, un espai de gran afluència de públic que va a realitzar les compres després de la jornada d’esquí a les diferents pistes del Pirineu aragonès.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies