Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Terra Alta inicia les Jornades Gastronòmiques del Corder
T.E.
27/02/2018

La Terra Alta ja ha iniciat les Jornades Gastronòmiques del Corder, unes de les més esperades per veïns i turistes. S’allargaran fins al 25 de març i, a part de promocionar el corder, enguany potenciaran també els productes de qualitat com l’oli, el vi i les pastes artesanes.

Promocionar principalment el corder però acompanyat dels productes de qualitat com el vi i l’oli. Aquest és l’objectiu de les noves Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta que es realitzen fins al 25 de març. Enguany s’hi sumen 14 restaurants de les poblacions d’Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs. Tots ells oferiran menús especials en què la carn de corder serà la protagonista.

El corder serà protagonista, sobretot en els plats principals però anirà acompanyat de l'oil, el vi, les pastes, la mel i els licors de la Terra Alta. Les Jornades són una iniciativa del Consell Comarcal que compta amb el suport de la DOP Oli de la Terra Alta, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de l'Associació de Turisme Rural comarcals.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies