Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L'Illa Carlemany i Vall Nord a Andorra descobreixen el Vermut de Reus
T.E.
19/02/2018

El gran centre comercial Illa Carlemany a Escaldes Engordany i el resort de pistes d'esquí de Vallnord-Estació de Pal, a Andorra, són escenari aquest cap de setmana de diferents accions de promoció del Vermut de Reus orientades a arribar al gran públic final. Aquestes iniciatives s'emmarquen en el pla d'accions de l'Agència de Promoció de Ciutat per consolidar la marca "Vermut de Reus" com a referent identificador de la ciutat, i tal i com passa aquest cap de setmana, inclouen també reunions de treball am b els principals agents turístics dels indrets on es porten a terme.
L'Agència de Promoció de Ciutat ha iniciat aquest divendres 16 de febrer i desenvolupa fins aquest diumenge diferents accions a Andorra per donar a conèixer l'oferta cultural i turística de Reus a través d'un dels seus productes locals més coneguts i identificadors, el vermut. Cal tenir en compte que el principal públic a què van dirigides les accions de promoció són el turisme rus, francès, estatal, català i andorrà. La Ruta del Vermut, el Gaudí Centre, la polsera "Visit Reus" o el patrimoni arquitectònic reusenc són els principals actius que es donen a conèixer en aquestes accions promocionals.
Reunió de treball
La regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i la gerent de l'Agència Reus Promoció, Marta Villalta, s'han reunit aquest divendres amb Paco Delgado, gerent de Vivand, la marca sota la qual es comercialitza la zona comercial del Comú d'Escaldes Engordany. La trobada ha estat molt profitosa i, tal i com explica Montserrat Caelles, ha servit per compartir experiències i bones pràctiques en relació a la dinamització comercial d'ambdues destinacions.
El centre comercial Illa Carlemany d'Escaldes Engordany és una de les zones comercials més importants del país i durant el divendres a la tarda i la jornada de dissabte disposa d'un espai exclusiu per a la promoció del Vermut de Reus, en el qual el públic ha pogut assaborir aquesta beguda maridada amb avellanes de Reus i també s'ha realitzat una actuació musical que ha amenitzat la vetllada i que es repeteix aquest dissabte a la tarda. L'espai de promció reusenc ofereix informació sobre els atractius turístics i culturals de la ciutat, entre els quals es destaca el paquet "Visit Reus" que permet gaudir d'un ampli ventall de propostes a un preu únic.
El Vermut de Reus visita el món de l'esquí
El gran resort d'esquí de Vallnord-Estació de Pal és l'indret on aquest dissabte i diumenge també es desenvolupa l'acció de promoció del Vermut de Reus a Andorra. En aquestes instal·lacions s'ha esblert una zona promocional a l'espai de descans dels esquiadors amb una vela i una zona de degustació del Vermut de Reus durant els migdies de dissabte i diumenge.
Tal i com es farà durant tot aquest any, les accions inclouen el repartiment de material promocional de la ciutat (guia turística, Visit Reus, Gaudí Centre, Ruta del Vermut i marxandatge de la ciutat). També es degusten els 8 vemuts integrats sota la marca "Vermut de Reus" (Miró, Yzaguirre, DeMuller, Cori, Rofes, Olave, Or del Camp i Fot-li).
La campanya de promoció prevista enguany viatjarà a Andorra, Madrid, Barcelona, l’Aragó (Saragossa, Jaca i Candanchú) i Terrassa.
El conjunt d’accions planificades i els indrets on es realitzaran són els següents:
Fira Internacional de Turisme (FITUR), IFEMA Madrid, del 17 a 21 de gener. Aquesta acció es va realitzar en el marc de col·laboració amb l’Aliança turística Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca. És una acció adreçada a professionals i touroperadors de la zona que disposen de l’espai de reunions del Patronat de turisme de la Costa Daurada.
Andorra, VallNord (estació de Pal) i Centre Comercial Illa Carlemany, del 16 al 18 de febrer. L’acció es desenvoluparà els dies 16 i 17 de febrer, de 19 a 21 h, al Centre Comercial Illa Carlemany amb un concert vermut i els dies 17 i 18 de febrer a les pistes d’esquí de Pal a VallNord, amb degustació de vermut de 12 a 15 h. Aquesta acció està adreçada al públic francès, rus, andorrà, estatal i català.
Candanchú i Jaca, els dies 3 i 4 de març de 12 a 16 h a peu de pistes de Candanchú on es farà una degustació de vermut acompanyat de música. L’objectiu d’aquesta acció és captar visitants de Navarra, Aragó i Sud de França.
Madrid. Centre Blanquerna de la Generalitat i Mercado de San Anton, del 21 al 23 d’abril. Coincidint amb la Setmana de la Cultura Catalana els assistents del Centre Blanquerna podran conèixer totes les marques de “Vermut de Reus”. Paral·lelament, i aprofitant la gran afluència de públic al Mercado de San Anton, ubicat al barri de Chueca, de les 12h a les 15 h es farà degustació de Vermut i promoció de la ciutat.
Fira Modernista de Terrassa, 11, 12 i 13 de maig, es tracta de la fira modernista més important de tot l’estat i les activitats organitzades transporten als visitants a l’època del Modernisme. Com cada any, Reus és una de les ciutats convidades amb estand propi per promocionar el modernisme de la ciutat i oferir degustació de Vermut. Fruit de la bona relació amb l’oficina de turisme de Terrassa, també s’ofereixen degustacions de Vermut a la finalització de les visites guiades als diferents espais modernistes de la ciutat.
Festival del Vermut als jardins del Teatre Nacional de Catalunya de Barcelona, 12 i 13 de maig i Festival del Vermut al Teatro Goya de Madrid, els dies 20 i 21 d’octubre. Als dos festivals, la marca Vermut de Reus estarà present amb un estand promocional, amb l’objectiu de donar a conèixer i posicionar les cinc marques entre un públic molt fidel a tot el relacionat amb el vermut, ja que durant el festival es presenten les darreres novetats al voltant del món d’aquesta beguda.
Saragossa. Del 8 al 10 de juny es farà una ruta de degustació de les marques de Vermut de Reus i promoció de la ciutat a diferents establiments del “Tubo” a l’hora del Vermut.
A banda de totes aquestes accions de promoció exterior, també s’han planificat un seguit d’accions que promocionaran la Marca «Vermut de Reus» i «Visit Reus» aprofitant alguns dels principals actes i esdeveniments que hi ha a la ciutat com els congressos i convencions de la FiraReus i els esdeveniments esportius i culturals de la ciutat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies