Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L'Auditori Josep Carreras presenta la nova temporada de primavera
T.E.
08/02/2018

El president de la Fundació Auditori Josep Carreras, Josep M. Pujals; el programador de l'Auditori, Josep F. Solórzano, i l'assessor de programació de l'Auditori, Xavier Pastrana, han presentat aquest matí en roda de premsa la nova programació de la temporada de primavera de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que començarà el proper 16 de febrer, amb “un dels plats forts de la temporada, el concert líric del baríton tarragoní Àngel Òdena, acompanyat al piano d’Anna Crexells, que ens portarà un recital molt atractiu”, tal i com ha destacat Josep F. Solórzano. Àngel Òdena ha posat la veu a més d’una cinquantena de títols operístics que recorren l’ampli espectre musical europeu, especialment l’italià. A l’Auditori oferirà un recital que recorrerà diversos registres, entre ells el “lied”, un format menys usual en els seus concerts.
El segon concert serà de caire solidari, el 18 de febrer, amb el Cor Scherzo i el Cor Sant Esteve, que s’uniran per ajudar en la tasca que fa l’Associació Voluntaris Socials per Vila-seca. El següent concert serà protagonitzat per Kebyart Ensemble, que ens portarà obres compostes a la capital de França per diversos compositors, el 2 de març. Uns dies més tard, el 25 de març, la companyia teatral La Teatr’Era ens proposarà una història divertida i solidària, com és “El Florido Pensil” a benefici del comitè de Solidaritat Óscar Romero, els quals tenen com a objectiu posar en funcionament un consultori mèdic a Sant Miguel de Acatán (Guatemala).
El gran Manu Guix ens presentarà el seu nou disc “Després de tot”, en exclusiva a les comarques de Tarragona, el proper 6 d’abril. Leonel Morales i Alexander Hülshoff seran a l’Auditori el 13 d’abril per oferir un concert únic on aplegaran el seu talent per a interpretar diverses sonates del romanticisme. Reconeguda a nivell internacional en el món de la guitarra, Raphaella Smits, que ha estat presidenta del jurat del Concurs de Guitarra de Vila-seca, oferirà un concert sobre Bach i Barrios el divendres 20 d’abril. El 29 d’abril el públic de l’Auditori gaudirà del gòspel a capella a càrrec d’Abataano, mereixedors de sis premis internacionals.
Xavier Pastrana ha recordat que el 5 de maig hi haurà el concert del Cor Sant Esteve, “Àfriques”, el qual ens permetrà “fugir dels tòpics africans i ens faran viatjar a aquest enorme continent a través de la seva música” amb la col•laboració del Conjunt de Percussió Afro-cubana del Conservatori de Vila-seca, de la mà de Touty (cant i ball) i el Sam i l’Iba (percussió i kora). La propera setmana, el dia 11 de maig, l’Orquestra Simfònica Camera Musicae serà a l’Auditori. El diumenge 20 de maig, l’Orquestra Händel farà “la posada de llarg” de tot el curs i es retrobarà amb antigues partitures interpretades anys enrere pels joves músics de la Händel, com són la “Suite Saint Paul” de Holst, “Puigsoliu” de Serra o “Adagietto” de Mahler.
L’Alart Quartet, juntament amb el violoncel de David Apellániz, encetaran el mes de juny amb un concert que inclourà obres de Bach, Martin i Schubert, del qual aquest any es commemoren 190 anys de la seva mort. Amb aquest concert l’Alart Quartet s’acomiada com a grup resident de l’Auditori Josep Carreras.
Per la seva banda, el 8 de juny tindrà lloc el concert d’Anthus “Calidoscòpic”, un concert que tancarà la temporada de primavera del Carreras. Cantant, arranjador i compositor, Anthus s’ha consolidat en els darrers anys com una de les millors veus masculines del jazz del país.
Cal recordar que les entrades a la resta de concerts es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies