Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Hermanos Guasch convoca una nova edició del trofeu de pesca Barracuda Tour
T.E.
26/01/2018

Després de l'èxit del passat any de la 1r Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada, Hermanos Gausch convoca una nova edició d'aquest trofeu referent entre els tornejos de pesca.
La prova se celebrarà el dissabte 21 d'abril, tenint com a base el Club Nàutic de Cambrils. El preu de la inscripció s'ha fixat en 50 euros.

Hermanos Guasch té previst, com a organitzador, el lliurament de trofeus i diferents premis als guanyadors, així com sorteigs de material entre els participants. El primer premi obtindrà dues places per a la gran final del Barracuda Tour de Beneteau, a celebrar a França a finals de maig, i també es sortejarà una tercera plaça entre la resta d'embarcacions participants.

Barracuda Tour és un concurs de pesca esportiva a nivell internacional. Per participar a la Gran Final organitzada per Beneteau, cal classificar-se en el Challenge Amateur o bé a través dels Selectives que s'organitzen a diversos països.

Hermanos Guasch, concessionari oficial Beneteau a Barcelona, Tarragona i nord de Castelló, organitza el Selective Costa Daurada, que en 2018 celebrarà la seva segona edició. Formulari de contacte: https://pescabarracuda.com/contacto/
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies