Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El Pleamar Vintage Market d’Altafulla se celebrarà el 31 de març i l’1 d’abril al Parc Voramar
T.E.
16/01/2018

El Pleamar Vintage Market d’Altafulla se celebrarà el 31 de març i l’1 d’abril al Parc Voramar, en la que esdevindrà la 4a edició del que es considera el mercat de referència en aquest àmbit de la Costada Daurada.

Com a grans novetats per aquesta nova edició, l’organització ampliarà els horaris arran de la demanda del públic que va superar les 12.000 persones l’any passat. D’aquesta manera, la trobada s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte; i fins les 20h del vespre el diumenge.

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació “eat street”, zona de discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, a més d’una setantena de parades de diferents articles. L’organització ha avançat també que inclourà una segona actuació musical el diumenge, i la possibilitat d’una nova activitat programada.

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a finals d’aquest mes de gener. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”, o sol•licitar més informació al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com . La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies