Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Tarragona es promociona com a ciutat d’escapada els 365 dies de l’any
T.E.
12/01/2018

El Patronat Municipal de Turisme ha posat en marxa una nova acció de comunicació per promocionar Tarragona als mercats més propers, com són l’àrea metropolitana de Barcelona i les comunitats d’Aragó, València i Navarra. La campanya està pensada per projectar i posicionar Tarragona com a destinació turística els 365 dies de l’any i té un cost total de 22.500€.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, explica que “volem comunicar que Tarragona suma els atributs d’una destinació costanera i els d’una destinació urbana carregada d’història, d’una ciutat Patrimoni de la Humanitat –l’única de Catalunya-, amb un clima, uns serveis i una oferta comercial, gastronòmica i cultural que ens ha de convertir en una destinació turística referent tots els mesos de l’any. Per això, hem intensificat les accions de promoció durant l’hivern buscant el turisme d’escapada i de proximitat a mercats nacionals prioritaris, convidant-los a descobrir i a allargar l’estada a la nostra ciutat, fent el que s’anomena un ‘city break’”.

Les accions engegades s’han realitzat a diversos mitjans: ràdio, premsa escrita, tanques publicitàries i campanya online. A més, s’ha comptat amb socis estratègics per tal de garantir un bon impacte. En aquest sentit, amb Viajes El Corte Inglés s’ha realitzat una campanya publicitària a premsa nacional i a premsa regional d’Aragó, València i Navarra valorada en 6.000€. Costa Cruceros és un altre dels socis amb qui s’han elaborat anuncis radiofònics que s’emeten al programa “Miradas Viajeras”. Concretament, s’han emès falques publicitàries sobre la destinació Tarragona durant 3 setmanes, amb una inversió de 4.500€.

La campanya de publicitat exterior s’ha efectuat a 7 centres comercials de l’àrea metropolitana de Barcelona, Comunitat Valenciana i Aragó, amb un total de 165 pantalles –i un resultat de 180.180 passis- i 13 tanques publicitàries. El trànsit estimat d’aquests centres comercials durant el període de la campanya és de 3.500.000 persones. La inversió per aquesta acció ha estat de 9.000€.

Per últim, amb la col•laboració de Turespaña i de l’Agència Catalana de Turisme, s’ha engegat una campanya on line a tots els països on són les Oficines Espanyoles de Turisme a l’Estranger (OETs) i als Centres de Promoció Turística de Catalunya (CPTs) amb el vídeo “Tarragona, un secret al Mediterrani”. A partir del vídeo ja presentat i de noves imatges rodades, s’han elaborat 4 càpsules de 50” en català, castellà, anglès, francès, holandès, alemany i italià –centrades en les temàtiques de gastronomia, platges, tradicions i patrimoni tarragoní-, i s’han distribuït a les xarxes socials de totes les seves oficines. L’acció ha estat reforçada amb les pròpies xarxes socials del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i de la web, amb campanyes específiques dirigides a professionals, newsletters a plataformes especialitzades i una campanya SEM (Search Engine Marketing) ; tot amb una inversió de 3.000€.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies