Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Danone Nations Cup aterra diumenge a Tortosa
T.E.
05/01/2018

La Danone Nations Cup es disputarà diumenge a Tortosa. El director de MIC Sports, Juanjo Rovira, ha avançat la novetat que enguany l’equip campió es classificarà per disputar la categoria de futbol-7 del MICFootball’18. La competició arrancarà a les nou i mitja del matí i tindrà dos torns, en els quals jugaran 16 equips de la demarcació tarragonina, segons apunta Ebredigital.

Tortosa acull diumenge la fase prèvia de la Danone Nations Cup. Hi participaran setze equips de tota la província de Tarragona, dels quals dos d’ells s’hi classificaran per disputar la fase final catalana al mes de febrer.

És una de les quatre seus provincials, que es disputaran a Banyoles, Mollerussa i Cerdanyola. Les millores a les instal·lacions de Tortosa ho ha facilitat.

El Tortosa, Rapitenca o Amposta s’enfrontaran al Nàstic o Reus entre d’altres equips. Estaran distribuïts en quatre grups de quatre equips cadascun, dels quals el campió de grup s’hi jugarà una de les dos finals que hi haurà en joc.

A partir de les nou i mitja del matí arrancarà la competició, amb tretze partits pel matí i tretze més per la tarda donaran lloc a una intensa jornada en categoria aleví.

El director de MIC Sports i principal responsable de portar-ho a Tortosa, Juanjo Rovira, ha avançat que enguany el torneig presenta una novetat important com serà que l'equip campió de Catalunya es classificarà enguany per disputar el MIC. Un acord que s'ha produït mitjançant l'esponsorització de Danone.

El MIC, el torneig de futbol base amb major prestigi mundial, enguany compleix la divuitena edició, que es durà a terme a la Costa Brava, entre el 27 de març i l’1 d’abril.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies