Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Prades omple el Nadal amb una gran oferta d’activitats
T.E.
19/12/2017

Prades encara la recta final de l’any amb un gran programa d’activitats de Nadal. Per començar, el dia 22 de desembre a les 11’30h, s’iniciaran les activitats de nadal amb el festival de Nadal del CEIP Serra de Prades al Centre Cívic.

Continuarem el diumenge 24 amb una missa a les 13h. Les 19h serà el moment més esperat per als més menuts de casa, el moment del “Caga tió” a la plaça major del poble, tot finalitzant amb la missa del Gall a les 20h.

Com cada any, els dies 27, 28 i 29, es podrà accedir al Parc de Nadal, ubicat al centre cívic, de 10h a 13h i de 17h a 19h. Els nens tindran l’oportunitat de lliurar la seva carta al patge reial.

S’organitzen activitats per a totes les edats, com el taller de decoració de nadal per a joves. Amb el nom “Decorem Prades”, s’imparteix el 30 de desembre de 10 a 13h al centre cívic.

I arribem al dia 31, amb diverses activitats. Començarem amb la missa de diumenge a les 13h i a les 19h. Per als més esportistes, la 5ª Sant Silvestre de Prades donarà el tret de sortida a les 16h.

Com a festa principal, es rebrà l’any a la plaça del poble amb raïm i focs d’artifici a càrrec dels “Diables de la Selva del Camp”. Posteriorment, gaudirem de l’orquestra “Hey Pachucos” i la posterior festa jove.

Podrem gaudir de l’obra de teatre “poema de nadal” el dimarts 2 de gener a les 19h al centre cívic. Dirigit per Francesc Garrido i interpretat per Jordi Mateu, la seva entrada és gratuïta.

Acabarem les activitats nadalenques el divendres 5 de Gener. Es celebrarà la missa de vigília i l’esperada cavalcada dels reis a les 19’15h.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies