Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La 4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017 arriba a Falset
T.E.
12/12/2017

4a edició del Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2017, coorganitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, en col·laboració amb entitats excursionistes de Catalunya, arriba a Falset.

Un Cicle que ha arribat a 25 poblacions catalanes, en què es projecten tres de les millors pel·lícules premiades a la 34a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló.

Les poblacions d’aquesta edició han estat Vilafranca del Penedès, Granollers, Igualada, Girona, Terrassa, Manresa, Reus, Solsona, Sabadell, Cervera, Balaguer, Valls, Olot, Sant Just Desvern, Avinyó, Tiana, Mataró, Barcelona, Llorenç del Penedès, Falset, La Garriga i Ripoll.

El proper dijous 14 de desembre, les projeccions arriben a Falset, al Teatre L'Artesana (Plaça de l'Artesana, s/n) a les 19 h, amb les pel·lícules "Freedom Under Load", Gran Premi 2016 i Premi FEEC a la millor fotografía, i "La Liste", Premi GRANDVALIRA al millor film d'Esports de Muntanya 2016. Aquestes projeccions s'ha fet amb la col·laboració del Club Excursionista Priorat.

L’objectiu d'aquest Cicle és acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya. La presentació de les pel·lícules anirà a càrrec de Joan Salarich, director del Festival.
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya, promogut per la Fundació Antigues Caixes Catalanes, BBVA CX i la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1982, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors cada any.
Més informació i calendari del Cicle a www.torellomountainfilm.cat o a www.fcaixescatalanes.cat.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies