Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Salou prepara per aquest final de novembre la festa i les jornades gastronòmiques del Calamar
T.E.
21/11/2017

Salou prepara per aquesta recta final de novembre la tradicional cita amb el calamar. D’una banda, continuen les jornades gastronòmiques dedicades a aquest mol·lusc i també, en paral·lel, se celebra des del Club Nàutic la festa de la pesca.

En aquesta nova edició seran vuit de restaurants locals els que elaborin menús amb calamar i que participaran en aquesta iniciativa per tal d’oferir un producte i servei de qualitat; es tracta de restaurant que obren tot l’any al municipi i que han apostat per introduir aquest cefalòpode a les seves cartes. Tots aquells que ho desitgin podran degustar algun dels menús del calamar del 24 de novembre al 3 de desembre ambos inclosos als següents restaurants: O Mar Restaurant, Le Sommelier, 4R Gastrobar, La Morera, Gastrobar Cook and Travel, Deliranto Alucinaciones Gastronómicas, Bandarra 2.0 i Gran Cafè Portofino.


Per la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Martina Fourrier, “és una molt bona oportunitat perquè els restauradors del municipi ofereixin les seves propostes culinàries basades amb un producte tan mariner com es el calamar als seus comensals” i recordava com “tenim davant nostre una bona llista de restaurants que obren tot l’any i aposten per oferir una mostra de qualitat de la gastronomia local a través d’aquest producte temàtic”.

Els interessats en informar-se dels diferents menús i preus poden consultar un llibret que s’ha editat i que es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament, a més de trobar-se al facebook i twitter del Salou Food Experience.

D’altra banda, i en el marc de la temàtica del calamar, el proper dilluns 27 de novembre s’iniciarà una nova edició de la festa que fins al dissabte 2 de desembre reunirà als aficionats del món de la pesca del municipi al voltant d’aquesta trobada que organitza la Regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica, i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb el Club Nàutic del municipi. La festa que es desenvolupa al voltant de la pesca, es de les més antigues amb 43 anys de vigència.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies