Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La Ganxet Pintxo tanca l'edició de tardor 2017 amb gran èxit comercial
T.E.
13/11/2017

Ahir diumenge al vespre va concloure la Ganxet Pintxo de Tardor amb la confirmació d’haver viscut una edició extraordinària atenent les circumstàncies conjunturals que viu la ciutat i el país -amb l’afectació que aquesta situació té en el sector de la restauració en particular, i en el consum en general- i també per les continues inclemències meteorològiques, amb episodis d’aigua (el primer cap de setmana), vent i pluja que han afectat el normal discórrer de la ruta.

Però malgrat aquests condicionants la Ganxet Pintxo ha tornat a demostrar la seva enorme capacitat d’atracció, servint, als establiments participants, per confortar els seus negocis en una tardor certament ingrata pel que fa a la dinàmica comercial. Per això el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la singularitat d’aquesta edició que ha servit “per refermar la importància de la ruta. En certa manera hem tornat als orígens. Sempre hem explicat que la Ganxet Pintxo va néixer, el 2011, en plena crisi, com un instrument dinamitzador que permetés confortar a un sector -el de la restauració- que ho estava passant molt malament. I aquestes últimes setmanes, amb la situació que es viu arreu, s’havien reproduït algunes sensacions similars atenent el descens d’activitat comercial”.


Apuntar per últim l’èxit de la Campanya extraordinària de donació de sang de l’Hospital Sant Joan de Reus que ha permès arribar, novament, a xifres de màxims, amb 400 donacions en tres dies i mig d’activitat.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies