Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


"Art, vi i territori" es presenta a Moscou
T.E.
30/10/2017

L’Hotel Marriott Moscou va acollir la presentació de la nova col·lecció de caixes de vi pintades: “Art, vi i territori” impulsada pel Celler Clos Galena de la DOQ Priorat i la Galeria d’Art Anquin’s de Reus, en el marc d’una Missió coordinada per la Cambra de Comerç de Reus amb el suport de Reus Capital de la Cultura Catalana.

La col·lecció ART, VI i TERRITORI és una carta de presentació del territori del Sud de Catalunya, que condensa l’essència de la cultura mediterrània. Cada caixa de vi pintada és un objecte cultural exclusiu i únic que ofereix vins del molt premiat celler “CLOS GALENA” celler reconegut nacional i internacionalment per prestigiosos crítics del món del vi i grans sommeliers. Els seus vins representen el caràcter del Priorat, la regió vitivinícola que s'ha revelat com una de les millors del món. Al mateix temps, cada caixa és una obra d'art original certificada i signada per un destacat artista català qui ha expressat amb textures, formes i colors la seva pròpia mirada al territori.

En aquesta col·lecció hi han participat 10 destacats artistes, pintors reconeguts com son Albert Alís, Monica Castanys, Didier Lourenço, Lluís Puiggros, Puigdellivol, Coia Ibañez Ferrater, Alicia Grau Pérez, Frank Jesen, Josep Moscardó, Ramón Moscardó i Benjamin Torcal-Torres.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies