Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriba a Tarragona el Saló del Playmobil
T.E.
16/10/2017

Els propers 28 i 29 d’octubre arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el Saló del Playmobil. Un esdeveniment pensat per a famílies i per a tots els aficionats a aquesta joguina tant popular a les llars d’arreu del món.

L’entrada es podrà comprar directament a la taquilla del saló amb un preu de 4€ (menors de tres anys entrada gratuïta). L’import de l’entrada dóna accés a les activitats organitzades a l’interior. A més, part de l’import serà donat a la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT).

Entre les diferents activitats organitzades s’hi podrà trobar: exposició de diorames, buscaclikcs, projecció de curtmetratges fets amb Playmobil, pintacares, taller creatiu “stop-motion”, tir amb arc, playmobàsquet, photocall, taller de caretes i taller de xapes.

Punt de trobada per a col·leccionistes
L’espai de venda de producte es converteix en un punt de trobada dels aficionats a aquestes joguines. Un lloc on compartir la mateixa afició i acabar de completar les col·leccions de cadascú.

Amb un rerefons molt solidari
Un esdeveniment organitzat per Click Factory Fest amb una motivació benèfica. Part de l’import de l’entrada es destinarà a la FEPCCAT (Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars).

A més, ClickFactoryFest donarà un tiquet per al sorteig d'un lot Playmobil a canvi de cada aliment que es lliuri a l’espai destinat de recollida del Banc d’Aliments.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies