Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Presentació del Vermut Rofes Antic Reserva
T.E.
28/09/2017

Vermut Rofes Antic Reserva és el vermut més especial elaborat per la família Rofes al llarg de la seva història, i en el que es conserva el segell propi de la casa característic de la tradició.

Vermut Rofes Antic Reserva és un vermut que va néixer fruit de la demanda dels clients de la casa d, on la característica principal es un aroma i sabor molt més pronunciat per la seva doble maceració d'herbes aromàtiques que juntament amb una posterior maduració de 6 mesos de barrica, converteixen el Vermut Antic Reserva en el protagonista de l'aperitiu.
L’Antic Reserva s’uneix a la producció tradicional de vermut, l’ampolla Vermut Rofes.

Vermut Rofes va néixer l’any 1890, quan Reus va esdevenir un dels centres més importants en la fabricació i comerç del vermut. Marcel•lí Rofes Sancho va ser l’impulsor d’una de les marques més conegudes del món del vermut, tot començant des de zero en un petit local de Reus. L’any 1908, però, ja es va establir al mateix local on avui dia s’ubica el Restaurant Vermuts Rofes, un espai que, tot i el pas del temps, conserva tots els seus elements històrics, i continua transmetent encant i tradició.
Tot i les dificultats, Vermut Rofes va guanyar popularitat i renom durant el segle XX, no només a Catalunya, sinó a tota Espanya i fins i tot a l’estranger. Un esforç que ha arribat fins als nostres dies, i que miren de transmetre a través del restaurant.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies