Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Prades renova la seva distinció de Vila Florida
T.E.
27/09/2017

Prades ha obtingut el guardó de tres flors al certament de Viles Florides que va tenir lloc aquest passat divendres al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès, en un acte presidit per la consellera d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

Es tracta de la segona participació de Prades en aquest esdeveniment, després del premi obtingut a l’any 2016.

Prades ha rebut un diploma amb 3 flors, junt amb 47 municipis més. També n’hi ha hagut 11 que han estat reconeguts amb quatre Flors d'Honor, i 48 municipis més haurien rebut dues Flors d´Honor i 6 municipis amb una Flor d´Honor. En total, 113 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’edició de l’any passat.

Viles Florides vol reconèixer la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir. El projecte posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu del parcs i jardins.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies