Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El calamar és el protagonista a 35 restaurants de Cambrils del 29 de setembre al 15 d’octubre
T.E.
26/09/2017

El calamar serà l’ingredient estrella dels menús de 35 restaurants de Cambrils. La tercera edició de les jornades gastronòmiques del calamar, que s’ha presentat avui a la terrassa del restaurant Miramar, oferirà una àmplia varietat de propostes al voltant d’aquest mol·lusc del 29 de setembre al 15 d’octubre.

La regidora de Turisme, Mercè Dalmau, ha destacat el treball conjunt de l’Ajuntament i el sector per reforçar la capitalitat gastronòmica de Cambrils amb la bona feina dels cuiners i la qualitat dels productes de quilòmetre zero.

En la mateixa línia, el representant de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils, Josep Maria Pellicer, ha afirmat que el calamar és un “producte dolç i tendre amb moltes possibilitats” i ha explicat que a les jornades s’ofereix receptes molt diverses, des de les més tradicionals a les més innovadores, a preus que oscil·len entre els 24,50€ i els 49€ perquè tothom hi pugui tenir accés.

Finalment, el representant de vins i caves Torelló, Ángel Moreno, ha parlat de la qualitat de l’oferta gastronòmica de Cambrils i de la participació del celler familiar a les jornades. Els restaurants han triat entre dos vins blancs, un rosat i tres caves per maridar els seus menús.

Els establiments participants

Els 35 establiments participants de les terceres jornades del calamar són: Acuamar, Al Punt, Barabar, Beach Club Estival Eldorado Resort, Bec d’Or, Cal Tendre, Can Bosch, Can Solé, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Casa Port, Club Nàutic, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Palmera de la Llosa, Lekeitio, Les Barques, l’Escandall, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Miquel, Miramar, Montserrat, Moraima, Rincón de Diego, Sotacel, Vora, Xiringuito del Mar i Zero Zero.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies