Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


YogaOne by DiR arriba a Tarragona
T.E.
22/09/2017

El proper 16 d’octubre, YogaOne by DiR obrirà el seu primer centre de ioga a la ciutat de Tarragona. L’estudi, ubicat al centre de la ciutat, a un minut a peu de la Rambla Nova, comptarà amb unes instal·lacions de 350m2 i, professors altament qualificats, que impartiran classes de diverses disciplines de ioga: Hatha Ioga, Ashtanga, Vinyasa, Dharma, Kundalini, Gravity, Hot ioga i ioga per nens, entre d’altres.

La programació de YogaOne Tarragona es basa en una estructura que ja ha demostrat els seus bons resultats a tots els centres existents de YogaOne. El programa combinarà classes de diferents estils de ioga de la mà d’un equip de professors amb la més elevada formació, que adaptarà el nivell de cada sessió a cadascun dels practicants.

D’aquesta manera, YogaOne segueix endavant amb la seva filosofia de ioga inclusiu, garantint que totes les classes siguin aptes per a tothom, des de les persones que no s’han iniciat mai en la pràctica del ioga, fins a aquelles persones per les que el ioga és ja un estil de vida.

L’oferta contempla al voltant de vint-i-cint classes setmanals, cadascuna de les quals tindrà una durada d’entre 60 i 75 minuts. Els horaris, que ja es poden consultar i descarregar a través del web del YogaOne Tarragona, ofereixen una gran flexibilitat horària pensada per facilitar que cada client pugui trobar el seu moment ideal per a la pràctica del ioga.

Les instal·lacions de YogaOne Tarragona: un centre per trobar l’equilibri L’estudi de YogaOne Tarragona presentarà un espai innovador on gaudir de la pràctica del ioga i on trobar l’equilibri físic i mental. A més de la sala de ioga, l’espai comptarà amb
una zona de cardio per a la realització lliure d’entrenaments per part dels clients, així com amb una zona social amb wifi.

Clubs DiR és el grup català líder en el fitness i el benestar integral de les persones. Des de l’inici de la seva activitat l’any 1979, DiR ha estat pioner en la implantació del fitness i ha tingut com a missió transmetre a tots els ciutadans els valors de l’esport i d’orientar-los cap a uns hàbits de vida saludables. Abans de la creació de YogaOne by DiR com a centres especialitzats exclusivament en ioga, Clubs DiR ja oferia una àmplia oferta de classes dirigides de ioga als seus clubs, les quals encara hi tenen lloc a dia d’avui.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies