Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Salou organitza una nova edició del Rally Clàssics Costa Daurada
T.E.
20/09/2017

El Club de Vehicles Clàssics de Salou torna a organitzar a Salou per setè any consecutiu la trobada del Ral·li Clàssics Costa Daurada, amb el suport de les regidories d’Esports i Turisme. Durant la trobada, que tindrà lloc el proper diumenge 24 de setembre, es realitzarà un recorregut d’uns 30 quilòmetres entre Salou –amb sortida des de Xalets-, passant per Vila-seca La Pineda, Cambrils i fins a tornar a Salou, amb parada al passeig Jaume I en una mostra de vehicles a l’aire lliure en la que tots els ciutadans podran gaudir-ne al passeig Jaume I a partir de les 12 del migdia. L’arribada estarà amenitzada per un grup de xaranga “Cafè, copa i puro” de la Sènia.

El President del Club, Josep Maria Fernández Piñol explicava que “com a novetat d’enguany, destacar que en aquesta edició es formarà part de les jornades de Patrimoni de Vehicles antics de la FEVA. Es per això que es farà entrega a tots els participants d’una placa oficial commemorativa de les jornades de Patrimoni de la Federació Espanyola de Vehicles Antics a més del dorsal del ral.li”.

S’espera una previsió de participació de prop de 80 cotxes; alguns d’ells, peces úniques; tots ells amb procedència tant de la demarcació, de l’estat espanyol i també de l’estranger. Tots els cotxes estaran exposats al Passeig Jaume I de Salou a partir de les 12h i fins a les 17h.

Per la seva part, el regidor de Turisme Benet Presas ha assenyalat que “estem molts satisfets perquè s’ha arribat a la setena edició d’aquest esdeveniment” però també ha destacat que “Salou s’ha especialitzat en esdeveniments de motor per dinamitzar i allargar la temporada”, recordant que a principis d’octubre la capital de la Costa Daurada acull el Rally RACC- Catalunya, Rally d’Espanya i puntuable pel mundial de rallies; a més de rebre a finals d’octubre el Rally Legend.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies