Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


L’Espluga de Francolí acull una mostra didàctica sobre com era la vida de les comunitats neandertals
T.E.
13/09/2017

El Parc de les Coves Prehistòriques de l’Espluga deFrancolí acull fins al 30 de setembre la mostra “Neanderlife. Moments de la Vida Neandertal”, coproduïda per l’IPHES (Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social). L’horari d’obertura al públic és de 10.30 h a 13.30 h. i de 16 a 18 h, de dimarts a diumenge.

Després d’haver estat a altres localitats com Moià i Girona, ara arriba a la Conca de Barberà en el marc del Programa “Exposicions itinerants”, que la Diputació deTarragona posa a disposició dels ajuntaments amb l'objectiu de fomentar el dinamisme cultural i fer arribar aquest tipus d’oferta cultural arreu de la demarcació.

A través de grans pòsters es realitza un recorregut amè i didàctic per les característiques més significatives de la vida de les poblacions neandertals de fa milers d’anys. D’aquesta manera es permet aprofundir en el coneixement d’aquesta espècie extinta, qui i com eren, com transformaven l’entorn, com i de què s’alimentaven, com i amb què construïen les seves eines, on vivien, etc. Tot això se sap a través del coneixement obtingut amb l’estudi de les excavacions arqueològiques realitzades en diversos indrets.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies