Tarragona Empresarial al Twitter 23/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Altafulla estrena el seu primer parc destinat a la pràctica de la cal·listènia
T.E.
29/08/2017

L’Ajuntament d’Altafulla ha inaugurat aquest matí el primer parc del municipi destinat a la pràctica de la cal·listènia a l’aire lliure o street workout. A l’acte hi ha assistit l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor d’Esport, Jaume Sánchez, i un grup de joves de la comarca encapçalats per l’atleta altafullenc Isaac Martínez, com a practicants d’aquesta disciplina esportiva. Aquest particular parc urbà, situat al conegut Parc dels Safranars, a la Ronda d’Altafulla, significa també l’ampliació d’aquesta zona amb més equipaments esportius ja existents, al costat del circuït de BTT i de running.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports, Jaume Sànchez, aquest nou equipament “sorgeix de la demanda d’un grup de joves que trobaven a faltar aquests tipus d’elements”. D’aquesta manera, els nous equipaments complementen l’oferta de parcs saludables d’Altafulla com són els casos d’Hort de Pau i Parc Voramar, on també hi ha instal·lats altres tipus d’aparells per a la pràctica esportiva.

Per la seva banda, la cal·listènia és un sistema d’exercicis físics amb el propi pes corporal on l’interès està en els moviments de grups musculars més que en la potència i l’esforç. L’objectiu és l’adquisició de gràcia i bellesa amb el cos en moviment i l’exercici. Es tracta d’una disciplina d’entrenament que amb el pas del temps està guanyant molta popularitat en el món del fitness. Segons Isaac Martínez, la quantitat d’usuaris a Altafulla ronda la cinquantena.

El nou parc disposa de diferents elements per enfortir els braços, les cames i l’esquena, entre d’altres parts del cos. Els usuaris podran realitzar els exercicis en cada aparell, completant un circuit, o aprofitar el parc per escalfar abans de fer la pràctica esportiva desitjada. La cal·listènia és una disciplina física que té molta acceptació entre la gent jove i adulta que vol mantenir-se en forma.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies