Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La XX Fira d’Artesans d’Altafulla ja està en marxa
T.E.
18/08/2017

La XX Fira d’Artesans d’Altafulla ja està en marxa. La mostra ha patit un inici incert aquest dijous, després de conèixer l’atropellament massiu que s’ha viscut aquesta tarda a la Rambla de Barcelona.
Després de reunir-se amb els responsables del Col·lectiu d’Artesans, la Corporació Municipal ha decidit suspendre la comitiva prevista per les 19h de la tarda, que havia de donar el tret de sortida oficial a la celebració. El programa s’ha modificat amb un repic de timbals per part de la batucada Tympanum i un minut de silenci.

S’ha mantingut el seguici de la batucada per les diferents zones perquè segons paraules del regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, “tot i que ha sigut molt recent i que entenem que és un acte que s’ha de condemnar al 100%, el que no podem fer és trencar la normalitat”. Ha puntualitzat que “serà una arrencada no tan festiva i amb tots els respectes”. Gomés ha donat “el suport a les víctimes i als companys que fan política a Barcelona i que es troben en una situació complicada”.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, ha mostrat la seva preocupació i ha valorat la possibilitat de “fer el mínim possible perquè no és moment de goig, sinó de tristor”. Ha lamentat que “sabíem que estàvem en una situació complicada, estàvem en alerta 4, i desgraciadament són coses que, per molt control que posis són difícils d’evitar i avui ha passat a Barcelona”. El batlle resta “a l’espera de rebre les millors notícies possibles”.

El portaveu del Col·lectiu d’Artesans, Diego Spano, tot i ser conscient de “no saber ben bé el que ha passat a Barcelona”, ha sentenciat que “si realment és el que un suposa que pot ser, no podem deixar que guanyin els que no han de guanyar, i la festa ha de continuar exactament igual. Sempre amb respecte, però no podem donar-nos per vençuts tan fàcilment”.

Des de l’Ajuntament, esperen rebre la convocatòria de minut de silenci de la FMC i l’AMC i les directrius, tant de l’Ajuntament de Barcelona com del Govern de la Generalitat. La XX Fira d’Artesans s’allargarà fins el diumenge 20 d’agost. Enguany hi prenen part 120 parades, mostres d’oficis, tallers infantils, actuacions en directe, entre moltes altres activitats.

La Policia Local ha ampliat a 400 les places d’estacionament a la zona, ha millorat la senyalització a nivell d’ubicacions, i ha instal·lat tanques de doble tancament a cada accés.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies