Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Les activitats d’estiu del Tennis Tarragona segueixen en funcionament tot l’estiu
T.E.
21/07/2017

El Club Tennis Tarragona és des de ja fa uns anys una de les opcions més escollides a la ciutat de Tarragona com activitat d’esport i lleure de cara a l’entreteniment i diversió dels més petits durant l’època estival.

El CTT es troba en un paratge únic i privilegiat, a tant sols 100 metres d’una de les millors platges de Tarragona i amb unes instal·lacions a disposició dels més petits, amb piscina inclosa.

Durant les setmanes de juny i juliol el club mostra un nivell d’ocupació molt superior al de la resta de l’any, les seves activitats sempre acompanyades de tennis i pàdel, tant a nivell d’iniciació com de competició i les temàtiques de les activitats dels més petits, tenen part de culpa de l’èxit de cada estiu.

Però el club de Cala Romana no atura el seu servei durant la resta de l’estiu, d’aquesta forma es transforma en un dels pocs clubs de la ciutat que ofereixen activitats durant les 12 setmanes ininterrompudes, hi ha sobre amb un descompte aplicat als preus fins a l’últim dia de vacances escolars.

Les activitats van dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys i no cal ser soci per a participar-hi.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies