Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Repsol patrocina el Fitt 2017
T.E.
14/07/2017

El director del FITT, Joan Negrié, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han signat avui el conveni de col·laboració entre Repsol i La Sala Trono, pel Festival Internacional de Teatre de Tarragona. La signatura s’ha realitzat durant la presentació de l’obra DIGNITÀ AUTONOME DI PROSTITUZIONE (DADP), i ha comptat amb la participació especial del director i diversos actors d'aquesta.

DIGNITÀ AUTONOME DI PROSTITUZIONE (DADP), de Luciano Melchionna i Betta Cianchini, inaugurarà la quarta edició del FITT els dies 14 i 15 de juliol a les 21:30 h. al teatre Metropol.

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), organitzat per la Sala Trono amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat, i el patrocini de Repsol, tindrà lloc entre els dies 14 i 23 de juliol a diferents teatres i espais de la ciutat de Tarragona.

La quarta edició del FITT manté l'objectiu de ser un punt de trobada de nous llenguatges escènics i una porta oberta a nous talents a nivell nacional i internacional. Repsol és el patrocinador oficial del IV Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT 2017) i contribueix a la seva organització amb una aportació de 35.000 euros.

Des de fa més de 14 anys, la Sala Trono contribueix a augmentar i professionalitzar el panorama cultural al Camp de Tarragona, i facilita al públic l’accés a les arts contemporànies.

Repsol és una companyia compromesa amb el seu entorn, i vol apropar el Complex Industrial a la societat i implicar-lo en el seu dia a dia. Aquest acte i, en definitiva, aquest compromís, encaixa en el marc de les especials relacions que la companyia manté amb la ciutat de Tarragona, i s’afegeix a les col·laboracions que es duen a terme amb l’ajuntament i amb entitats de Tarragona. Repsol ha establert amb la ciutat una relació de confiança i col·laboració i manté compromisos estables amb altres entitats i institucions ciutadanes, la qual cosa conforma un important entramat de cooperacions amb el teixit associatiu de Tarragona.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies