Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Dúo Leopolis donarà el tret de sortida demà a Altafulla al I Festival Internacional de Música de la Costa Daurada que es va estrenar el passat 8 de juliol
T.E.
11/07/2017

El duet Dúo Leopolis donarà el tret de sortida demà a Altafulla al I Festival Internacional de Música de la Costa Daurada que es va estrenar el passat 8 de juliol a Salou, i que recorrerà els municipis de Tarragona, Torredembarra, Santa Coloma de Queralt, Altafulla, Creixell, Montblanc, Roda de Berà, Vilanova d'Escornalbou, Valls, Cambrils i Salou, epicentre de l’esdeveniment, fins el 15 d’agost. De la mà de la regidoria de Cultura, que encapçala Montse Castellarnau, el duet de violí i piano ucraïnès actuarà a la plaça de l’Església a partir de les 20:30h amb una entrada simbòlica de 5€.

El duet de violí i piano Dúo Leopolis està format a Ucraïna i Espanya amb la voluntat de divulgar el repertori dels compositors més representatius dels nacionalismes musicals d’Espanya i Ucraïna, com és el cas d’Enric Granados, Enric Morera, Pau Casals, Victor Kosenko, Mykola Lysenko, Stanislav Lyudkievich, entre molts d’altres. Han actuat a gran part de la geografia europea així com a diverses ciutats de Mèxic i Sud-Amèrica. La regidora de Cultura, Montse Castellarnau, ha remarcat que Altafulla segueix apostant per un programa cultural i festiu de qualitat amb la finalitat de democratitzar la cultura i fer-la més propera i amena a la ciutadania en espais d’un elevat interès patrimonial.

El Festival Internacional de Música de la Costa Daurada (www.saloumusicfestival.com) compleix també aquests objectius: promoure i divulgar la música clàssica amb una oferta musical d’alta qualitat tot descobrint espais emblemàtics; apropar la formació musical especialitzada a l’àmbit de la interpretació professional; oferir programes de proximitat, assequibles i oberts a tots els públics, i al mateix temps, disposar d’un programa proper, amè i de proximitat en espais de gran bellesa. El proper concert d’aquest certamen a Altafulla serà el 26 de juliol, al Museu d’Altafulla (Pallissa de l’Era del Senyor) a les 20:30h, amb la violoncel·lista Svetlana Tovstukha.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies