Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Prades presenta un projecte per educar el turisme de muntanya i exposa les activitats d'estiu
T.E.
06/07/2017


L'Ajuntament de Prades ha presentat un projecte destinat a millorar l'experiència dels visitants al municipi a través de la correcta pràctica d'esports de muntanya i el foment pel respecte a la naturalesa. Així doncs, Prades ha posat en marxa un pla que pretén promoure el respecte per l'entorn natural. Amb paraules de l'alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, la guia vol "promocionar" la localitat, tot i que encara es troba "a les beceroles".

El projecte

Prades enceta aquest projecte amb la intenció de modificar i educar la cultura de muntanya i amb dos grans objectius a l'horitzó: fomentar la correcta pràctica dels esports de muntanya i promoure el respecte a l'entorn.

Pep Lleonart, nou tècnic contractat per l'Ajuntament, ha estat l'encarregat d'exposar les virtuts d'un repte que l'ha qualificat de "valent" i que ja compta amb el suport d'un equip amb tres persones contractades. "Els esports de muntanya estan a l'alça, tenim un perfil de visitant familiar i estem pròxims a zones turístiques i grans ciutats com Lleida i Barcelona. És un avantatge que, junt amb la possibilitat de disposar d'una temporada desestacionalitzada que vagi d'abrils fins octubre, tenim sobre els Pirineus", ha conclòs Lleonart.A més, la compareixença ha servit per explicar les activitats que oferirà el municipi al llarg de l'estiu. Entre els esdeveniments estiuencs, destaca el XVIII Festival de Música Internacional i el XVIII Curs Internacional de Clarinet que es duran a terme entre el 22 i el 29 de juliol. Abans, serà el torn per la IV Fira del Vi i del Cava, que comptarà amb la presencia d'onze cellers i dues marques cerveseres. La música seguirà present en la recta final dels mesos més calorosos de l'any, ja que es celebrarà el XVI Cicle de Concerts d'estiu a l'Església del 4 al 9 de setembre. D'altra banda, es realitzarà el V Festival Mateu Fletxa, del 11 al 13 d'agost, i els amants dels animals podran gaudir del 30è Concurs de gossos d'atura, el diumenge 6 d'agost.

Finalment, ha pres el torn de paraula Joan Llurba, regidor d'esports de Prades, que ha explicat que el municipi acollirà diverses proves esportives com la milla de Prades, certàmens d'orientació, caminades, marxes de ciclisme, curses nocturnes etc.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies