Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Cambrils salva la 43a edició del Festival Internacional de Música
T.E.
27/06/2017

Cambrils tindrà Festival Internacional de Música aquest estiu. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha signat aquest matí el decret pel qual l’Ajuntament adjudica la producció, realització i organització de la 43a edició del festival a la promotora Concert Studio. L’adjudicació s’ha fet pel procediment de negociat per imperiosa urgència, després de la detenció del propietari i director de la primera empresa adjudicatària i la seva posterior renúncia a l’adjudicació.

L’alcaldessa; el regidor de Cultura, Lluís Abella, i el director de Concert Studio, Martín Pérez, han ofert avui una roda de premsa per anunciar aquest relleu en l’organització, que arriba dues setmanes després que es fes pública la detenció de l’anterior director i a un mes exacte de l’inici del festival.

L’alcaldessa de Cambrils ha afirmat que la nova adjudicació és una molt bona notícia per Cambrils i ha destacat el treball intens i a contrarellotge de l’Ajuntament i Concert Studio per salvar el festival. Mendoza també ha tingut paraules d’agraïment per Concert Studio per haver acceptat la invitació al negociat d’urgència amb tant poc marge de temps.

L’adjudicació del festival s’ha fet amb les mateixes condicions del ple de clàusules de la licitació. Això significa que l’empresa adjudicatària assumeix els riscos econòmics i que la col·laboració de l’Ajuntament es limita a la cessió de l'espai del Parc del Pinaret i el suport amb personal de la Brigada i la Policia Local.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies