Tarragona Empresarial al Twitter 21/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La sisena edició de La Mar de Tapes inunda Cambrils del 9 al 18 de juny
T.E.
08/06/2017

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Turisme, Mercè Dalmau; el representant de la secció de bars restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils (AEHC), Lorenzo Lara, i el gestor comercial de Damm de la zona de Tarragona, Daniel Martín, han presentat avui la sisena edició de la ruta La Mar de Tapes de Cambrils - Estrella Damm, que es portarà a terme del 9 al 18 de juny a 41 establiments de Cambrils.

L’alcaldessa ha explicat que la fórmula de la ruta permet molta més gent pugui gaudir d’un tast de la gastronomia del municipi i conèixer diversos establiments en un mateix dia; la regidora de Turisme ha destacat el plus de qualitat que diferencia la Mar de Tapes de Cambrils, i el responsable de l’AEHC ha afirmat que durant aquests 10 dies els restauradors preveuen servir més de 100.000 tapes.

L’objectiu és donar a conèixer els establiments adherits i difondre la qualitat i varietat de l’oferta gastronòmica local. D’aquesta manera, la iniciativa contribueix a la millora dels seus recursos i serveix, al mateix temps, per fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat a Cambrils.

Entre els 41 establiments participants, hi haurà, per una banda, 35 bars-restaurants que oferiran tapa i beguda (a escollir entre un quinto de cervesa Estrella Damm o canya) per 2,5 euros i, per l’altra, 6 restaurants que serviran un menú de tapes amb un mínim de 5 plats/degustacions, postres i 2 cerveses de 33 cl a un preu tancat de 30 euros (IVA inclòs). A més, com en la darrera edició, Antoni Sirvent oferirà una tapa dolça pelos més llaminers.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies