Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Hermanos Guasch, a la gran final del concurs de pesca Barracuda Tour
T.E.
05/06/2017

Del 17 al 20 del passat mes de maig, es celebra al Port Crouesty, Arzon (França), la gran final del torneig de pesca Barracuda Tour. Amb aquesta ja són cinc les edicions del prestigiós torneig organitzat per la drassana Beneteau.

Hermanos Gausch es va desplaçar a aquest esdeveniment junt amb els guanyadors del 1r Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada, celebrat el 22 d’abril en Cambrils. En aquesta competició, organitzada per la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils, es va proclamar vencedor l’embarcació ‘Luz de Juan’, de Daniel Isla. Aquest campionat forma part del circuit internacional Barracuda Tour.

El guanyador del 1r Selective Barracuda Tour va poder desplaçar-se a la gran final de Port Crouesty de la mà de Hermanos Guasch. Aquest any el torneig a França va comptar amb la presència de sis equips espanyols, procedents de diferents punts de la Península i Baleares.

Junt a Daniel Isla, es van desplaçar amb l’equipo Emilesio Hortal (Andorra) i Ildefonso López (l’Hospitalet de l’Infant). Els va acompanyar com a patró Bruno Vidallet, de l’equip de Hermanos Guasch.

En aquesta quarta edició del Barracuda Tour van participar unes 400 persones i 40 embarcacions. L’equip de Hermanos Guasch va aconseguir la captura d’un llobarro, puntuant i accedint a la final. No obstant això, la sort no va estar de la seva part, encara que sí van poder gaudir d’una gran experiència de pesca.

La pròxima edició del Barracuda Tour tindrà lloc al mayo del 2018 i per a participar en ella caldrà inscriure’s a través www.pescabarracuda.com, el qual serà el segon Selective Barracuda Tour de la Costa Daurada organitzat per Hermanos Guasch.
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies