Tarragona Empresarial al Twitter 22/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


Arriba la 9ª fira Reus Viu el Vi
T.E.
02/06/2017

L’alcalde Carles Pellicer i la regidora de Projecció de Ciutat han participat aquest dijous a l’acte de presentació de la 9ª edició de la Fira Reus Viu el Vi, que promou la Cambra de Comerç de Reus i que té la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, la DO Catalunya i la DOP Siurana. La fira es realitza del 9 a l’11 de juny a la plaça de la Llibertat.

La Reus Viu el VI 2017 –la novena edició de la fira del vi de les DO de la Cambra de Comerç de Reus- es celebrarà del 9 a l’11 de juny a la plaça de la Llibertat amb una ocupació prevista del 100% de l’espai disponible. En total hi haurà 46 estands a plaça amb 32 cellers, 8 gastronòmics i 6 de l’organització. Xifres ben bé idèntiques a les de l’any anterior. De fet el certamen ja fa anys que registra una alta demanda de participació el que demostra, per altra banda, l’acceptació de la fira entre els expositors. Enguany hi ha una renovació propera al 20% pel que fa als cellers participants en relació a l’edició 2016.

Durant la presentació de la Reus Viu el Vi han intervingut l'alcalde Carles Pellicer, el president de la Cambra de Comerç de Reus Isaac Sanromà i també el president de la DOP Siurana Antoni Galceran, el president de la DO Catalunya Xavier Pié i el director de la fira Carles Tubella.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies