Tarragona Empresarial al Twitter 22/04/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


El baríton Àngel Ódena clourà la V Edició del Bouquet Festival 2017
T.E.
31/05/2017

Bouquet Festival neix a Tarragona a la primavera del 2013, creat per la pianista tarragonina María Parra Peñafiel. És un Festival concebut per a l’època estiuenca, per a potenciar i donar a conèixer, al públic tarragoní, músics de talent de la nostra terra, en tota la varietat d’estils, així com el seu Patrimoni Històric i begudes del territori com és el cas, des de l’any passat, del vermut.

Amb l’èxit de les quatre edicions anteriors arribem a la cinquena edició 2017. L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha destacat la importància “d’un Festival del qual em vaig enamorar a la primera edició”. Per la seva part, la directora del Bouquet Festival, María Parra, ha explicat que “enguany el festival s’inaugurarà a Casa Canals dins del context del Concurs de Focs de la ciutat, els dies 30 de juny i 1 de juliol”.

Es clourà l’onze d’agost al claustre del seminari amb un concert ben especial amb Àngel Òdena, reconegut baríton amb una important carrera internacional i la pianista i directora d’aquest festival Maria Parra. Els preus de les entrades oscil·laran entre els 15€ i els 25€.

Tots els concerts consten de: Concert en una part i en acabar vermut i tastet. Els dies 30 de juny i 1 de juliol es gaudirà, a més a més, de l’espectacle dels focs artificials des de la Terrassa de Casa Canals.

Els factors a ressaltar que fan del Bouquet Festival un festival d’èxit són:

· Qualitat i professionalitat dels músics.
· Programació variada en estils.
· Entorns variats de Patrimoni de gran valor arquitectònic i històric de la ciutat de Tarragona.
· Vermut de prestigi reconegut.

Tots aquests elements han fet que el públic tarragoní se n’hagi fet ressò i que hagi respost fidel i nombrosament a totes les propostes ofertes aquests darrers anys.

María Parra ha ressaltat la implicació de l’Ajuntament de Tarragona en l’organització d’aquest festival.

També cal tenir en compte el suport d’empreses privades, entre d’altres, de REPSOL i Vermuts Miró, beguda oficial del festival.


Els espais de Patrimoni de què disposem són:

- Pati de Casa Canals
- La volta del Circ dita “Sarcòfag d’Hipòlit”
- Claustre del Seminari
Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies