Tarragona Empresarial al Twitter 16/07/2019 subscripció gratuïtaSubscripció contactar

    

Inici » La bona vida


La fira del circ de Catalunya Trapezi, arrenca a Reus la seva 21ª edició amb un Cabaret Inaugural molt especial
T.E.
12/05/2017

Trapezi, Fira del Circ de Catalunya, ha donat aquest dijous a la nit el tret de sortida a la seva 21ª edició amb un Cabaret Inaugural molt especial. Des de la Plaça del Mercadal, més de 2.500 persones han gaudit de cinc números i d’uns presentadors únics, Jordi Martínez i Oriol Boixaderas ‘Oriolo’, dos clowns vinculats a Monti & Cia i a Rhum & Cia que coincideixen després de molts anys sense trepitjar plegats e ls escenaris. L’espectacle ha comptat amb música dels Circonautes i de Joan Garriga, líder de grups com Dusminguet o La Troba Kung Fú. El format es repetirà les nits (00:30h) d'aquest divendres i dissabte.

Abans del Cabaret s’ha realitzat la inauguració institucional a Cal Massó, que ha comptat amb parlaments de Leandro Mendoza, director artístic de Trapezi, Joan Olivella, diputat de cultura de la Diputació de Tarragona, Jordi Agràs, director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Carles Pellicer, alcalde de Reus. Entre d’altres autoritats locals, també han assistit a la inauguració Montserrat Caelles, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Reus.

Els números que han format part del cabaret inaugural han estat: els suecs Baltic Seaman, un duo de perxa xinesa, el número de corda del duo Toni & Mila, les cintes i la música d’Oskar Mauricio i Diego López, els equilibris acrobàtics dels alemanys Zirkus Morsa i els malabars de Ramiro Vergaz.

Aquest divendres a Trapezi
El gruix de la programació arrenca aquest divendres a la tarda amb activitats a partir de les 18h, amb un 80% d’espectacles al carrer. Un total de 16 espectacles es podran veure al llarg de la tarda, vespre i nit, fins a les 00.30h que tindrà lloc la segona nit de Cabaret.

Logo Empresa al dia Edita: Comunicación Externa S.L. - info@empresaaldia.org
Fotografia: Xavi Jurio - Arxiu ED
Aviso Legal  Política de Privacidad  Política de Cookies